Events

Als voetbalploeg organiseren wij enkele jaarlijkse evenementen ten voordele van de club. Meer informatie over de inhoud van deze evenementen, met daarbij foto- en video materiaal vindt u hieronder terug.

 

kermis-5-31064

HEI KERMIS

Het is weer zo ver! Het aloude dorpsfeest keert elke oktobermaand in het rustieke Winkelomheide. Om onze bewoners even in de watten te leggen organiseren wij een volledig weekend in het teken van feest, samenzijn en volksporten.

MOSSELFEEST

Ieder jaar organiseert K.F.C.V. Alberta op 11 november, dag van de wapenstilstand, een heus eetfestijn. Ons mosselsouper is gaat dit jaar door in het Ontmoetingscentrum van Winkelomheide te Kemeldijk 5, 2440 Geel.
Naast mosselen met friet of brood bieden wij u van 11:30 tot 20:30 ook videe en frietjes met curryworst aan. 

Bon appétit, enjoy your meal en smakelijk eten!

Meer informatie

Mosselen
Running

HEI JOGGING

Met haar eerste editie in 2016 is Winkelomheide een sport evenement rijker. Lopers kwamen reeds van bij het startjaar van "Hei Jogging" vanuit alle uithoeken van Antwerpen, Vlaams Brabant en Limburg. Het vermeende succes van deze editie heeft geleid tot een vervolg. Onder "meer informatie" vindt u naast de nodige info omtrent de tweede editie ook sfeerfoto's, filmpjes en uitslagen van 2016.

Meer informatie

 ALBERTA QUIZ

Laat die grijze mayonaise maar alvast draaien!
Test je kennis tijdens deze competitieve quiz. Wij bieden u een gehele avond quizplezier van de bovenste schuif tijdens onze Alberta Quiz. Wij staan garant voor een grote variëteit aan vragen en enkele originele rondes.
Afspraak elke eerste vrijdag van mei in het Ontmoetingscentrum van Winkelomheide te Kemeldijk 5, 2440 Geel.

Meer informatie

quiz
fishing

 VISSERSPRIJSKAMP

Haal die hengel maar van onder het stof!

Ook tijdens de zomermaanden staat K.F.C.V. Alberta niet stil. Terwijl onze spelers zich voorbereiden op het nieuwe seizoen krijgt u de kans zich een gehele dag te amuseren onder een stralend zonnetje. Van sympathisant tot professioneel hengelaar: iedereen is welkom op onze jaarlijkse vissersprijskamp!

 Wij verwelkomen u graag volgend jaar aan visvijver "De Karper" in de Scheplakens te Winkelomheide, Geel.

Meer informatie